câștigă un card emag 150 lei pe facebook si instagram

Participă la tombola cu premii eMAG „Concurs Fashion Shop” : în perioada 07 august – 11 august 2024 organizat pe Facebook și Instagram și poți câștigă unul din următoarele premii::

•  Facebook Card cu milioane de idei de la eMAG 150 lei x 3 buc
•  Instagram Card cu milioane de idei de la eMAG  150lei x 3 buc

Premiile din cadrul Concursului eMAG se vor acorda prin tragere la sorti electronica, efectuate în data de 12.08.2024

Lista finala a a câștigătorilor cardurilor eMag de 150 lei se va afișa in termen de 15 zile lucrătoare de la validarea ultimului castigator pe site-ul www.emag.ro/help/

câștigă un card emag 150 lei pe facebook si instagram

Cardul cu milioane de idei de la eMAG este valabil 3 luni incepand cu a treia zi de cand sunt anuntati castigatorii, are valoarea de 150 RON si poate fi utilizat o singura data pentru achizitia de produse vandute si comercializate doar de eMAG.

In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea cardului cu milioane de idei de la eMAG, persoana trebuie sa achite diferenta de bani. Daca valoarea comenzii e mai mica, eMAG nu restituie diferenta.

Se poate utiliza la toate produsele din website, emag.ro și din aplicația de mobil, mai puțin la categoriile de asigurării, roviniete, carduri-cadou, metale prețioase si bijuterii din metale prețioase.

Mecanismul tombolei cu premii „Concurs Fashion Shop”

Participantul trebuie sa acceseze pagina de Instagram / Facebook la postarea dedicata concursului si sa lase un comentariu cu ce produse s-a innoit din noul eMAG Fashion Shop

Un Participant unic este identificat pe baza ID-ului de Instagram / Facebook

PARTICIPĂ LA CONCURSUL EMAG