câștigători concurs ppc energy 2024 aer condiționat

Participă la concursul PPC Energy Activează acum factura electronică și poți câștiga premii care îți mențin starea de bine până pe 31.10.2024. și poți câștigă dacă au noroc unul dintre următoarele premii puse în joc:

• un aparat de aer condiționat Comfee by Midea, cu o capacitate de 12 000 BTU, în care are inclusă și instalarea acestuia

• 15 x brățări fitness Huawei Band 8 Midnight Black

• 1 x Telefon mobil Samsung Galaxy S24, Dual SIM, 8GB RAM, 256GB, 5G

Extragerile câștigătorilor concursul PPC Energy 2024 vor avea loc în termen de maximum 15 zile calendaristice de la încheierea fiecărei etape a campaniei și validarea listei participanților care îndeplinesc condițiile regulamentului.

câștigători concurs ppc energy 2024 aer condiționat

La concursul PPC Energy se pot câștiga două premii: unul dintr-o etapă, care poate fi un aparat de aer condiționat de 12.000 BTU marca Comfee by Midea și instalarea acestuia, sau o brățară fitness Huawei Band 8, Midnight Black; și premiul special de la finalul celei de-a treia etape, un telefon mobil Samsung Galaxy S24, Dual SIM, 8GB RAM, 256GB, 5G.

Lista câștigătorilor concursului PPC Energy va fi publicată pe www.ppcenergy.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la validarea finală a acestora.

Multă baftă dacă sunteți clienți PPC Energy și nu uitați că fiecare cod de plată pentru care se activează factura electronică sau prin SMS în perioada campaniei reprezintă o șansă de câștig.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PPC ENERGY