concurs pepsi 2924 câștigă trollere si aparate de înghețată

Participă la concursul „Pepsi Summer Twist Profi” din perioada : 01.08 – 31.08.2024 care se desfășoară în magazinele Profi și poți câștiga unul din următoarele premii:

• 10 x Set Trollere pentru calatorie

• 50 x Aparat de inghetata

• 500 x Pălărie Pepsi Twist

Organizatorul va facă publice numele câștigătorilor si câștigurile acordate prin afișarea listei cu aceste date, lor pe site-ul pepsicosmiles.ro  în maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

Premiile vor fi trimise câștigătorilor validați in termen de maximum 60 zile lucrătoarea de la data finalizării campaniei, prin curier.

concurs pepsi 2924 câștigă trollere si aparate de înghețată

Un Participant poate castiga in cadrul tombolei, cu documente fiscale diferite, inscrise valid in
Campanie maximum 3 (trei) premii, cate un premiu din fiecare tip: un premiu Set Trollere pentru calatorie, un premiu Aparat de inghetata si un premiu Palarie Pepsi Twist, indiferent de numărul de înscrieri efectuate.

Participantii trebuie sa achiziționeze orice produs din gama Pepsi, Pepsi Zero, Pepsi Twist, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew din Magazinele Participante Profi pentru a putea castiga unul dintre premiile oferite prin tragere la sorti.

Ulterior achizitionarii Produselor participante, participantul trebuie sa trimita poza documentului fiscal pentru inscriere in Campanie, prin intermediul website-ul Campaniei pepsicosmiles.ro

Produsele participante la prezenta Campanie sunt toate produsele din gama Pepsi, Pepsi Zero, Pepsi Twist, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew, indiferent de sortiment si modalitate de ambalare

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PEPSI