câștigă o excursie în Laponia concurs soocitzi

Participă la concursul Alka Soocitzi „Cea mai sucită promoție te trimite în Laponia! Vara!” din perioada 12.08 – 22.09.2024 și norocul te poate face câștigătorul / câștigătoarea unuia dintre aceste premii puse în joc:

• 1 x vacanță în Laponia în valoare de  28097 lei

• 20 x Voucher Answear de 500 lei

In perioada 23.09.2054 – 27.09.2024 va avea loc tragerea la sorti a câștigătorilor premiilor de la concursul Cea mai sucită promoție te trimite în Laponia! Vara!”

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea numelui si prenumelui acestora pe online alkapromotii.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de 30 de zile de la data validarii tuturor castigatorilor.

câștigă o excursie în Laponia concurs soocitzi

Premiile vor fi expediate câștigătorilor concursului  Alka Soocitzi la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe alkapromotii.ro

Mecanismul tombolei cu premii Alka

Participantul trebuie sa achizitioneze Produse Participante, din magazinele participante, in
valoare de minimum 10 Lei, pe acelasi bon fiscal, in Perioada Campaniei, si sa poata face dovada achizitiei;c. Participantul se va inscrie la Campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau a mai multor numere de bon fiscal ce atesta achizitia Produselor Participante, prin accesarea site-ului alkapromotii.ro

La acest concurs participă următoarele produse

– Alka Soocitzi sare de mare si miere 80g;
– Alka Soocitzi rosii si chimen 80g;
– Soocitzi cu ceapa caramelizata 200g;
– Soocitzi cu rosii si chimen 200g;
– Soocitzi cu sare de mare si miere 200g.

PARTICIPĂ LA TOMBOLA  SOOCITZI