castigatopri-20concurs-20del-20monte-202024-20vacanta-20in-20zanzibar.webp

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Del Monte ”Ieși din cotidian și câștigă o experiență memorabilă!” care se desfășoară în perioada 1 aprilie – 6 mai 2024 va avea loc în data de 25 mai 2024 iar rezultatele extragerii vor fi anunțate după data de 31 mai 2024.

Extragerea se va face din baza de date formată din totalitatea înscrierilor valide de pe site și prin SMS în perioada loteriei.

Cum participi la concurs

Cumpără două produse Del Monte (ambele pe același bon fiscal), trimite DELMONTE si codul bonului prin SMS la 3714 sau completează formularul de concurs si te vei înscrie automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 14 premii ale campaniei.

SMS-ul de participare trebuie să cuprindă un mesaj de participare sub forma: DELMONTE spațiu NR.BON FISCAL.

castigatopri-20concurs-20del-20monte-202024-20vacanta-20in-20zanzibar.webp

Înscrierea online prin intermediul site-ului se face completând formularul de înscriere prezent pe serpico.com.ro/delmonte unde participanții la tombolă trebuie sa completeze toate căsuțele obligatorii.

Dacă vrei șanse suplimentare de câștig dă like şi follow paginilor DelMomte de Facebook şi Instagram

Alege o rețetă și creează o postare cu #gatesccudelmonte care să conţină o poză cu ingredientele Del Monte și o poză cu preparatul final.

10 dintre postările cu cele mai multe like-uri, în perioada de campanie, vor intra în tombolă, alături de ceilalți participanți, pentru câștigarea marelui premiu: O EXPERIENȚĂ AUTENTICĂ ÎN PARADISUL EXOTIC DIN ZANZIBAR

Ce premii câștigi

• 1 x sejur în Zanzibar sub forma unui voucher de vacanță în valoare de 14910 lei

• 3 x aparat storcător slow juicer, fiecare în valoare de 410 lei

• 10 x kit de conserve și sucuri DEL MONTE fiecare în valoare de 146 lei

Voucherul de vacanță are o valabilitate de 1 an calendaristic din momentul emiterii. Câștigătorul va alege cazarea și transportul aferent în Zanzibar sau altă locație la alegere prin intermediul agenției de turism care mediază procesul de alegere.

ATENȚIE! Voucherul nu poate fi preschimbat în bani!

Ne place acest concurs pentru că oferă o vacanță într-o locație exotică, unde cu greu ajungi pe cont propriu, iar condițiile de participare nu implică cumpărături de o anume sumă, ci doar 2 produse la alegere în funcție de preferințe!