câștigă o vacanță de 2000 euro concurs pampers 2024

Intră în tombola cu premii din magazinele LIDL “Aventura de vara începe cu Pampers!’ în perioada 22 Iulie – 31 August 2024  și ai șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în jpc:

1 x Voucher pentru vacanta in valoare de 10.000 lei

5 x Voucher Noriel in valoare de 200 lei pentru articole vacanta copii

Premiul constând in Voucher pentru vacanta in valoare de 10000.00 LEI va fi un voucher către o agenție de turism. Voucherul nu poate fi preschimbat in bani, alte vouchere sau alte servicii. Durata de valabilitate a voucherului (Iulie-Decembrie 2024) nu poate fi prelungita. Voucherul este valabil pentru vacante pe teritoriul României.

câștigă o vacanță de 2000 euro concurs pampers 2024

Premiile constând in Vouchere Noriel in valoare de 200 LEI pentru articole vacanta copii sun valabile doar pentru tranzacțiile efectuate in magazinele fizice Noriel sau pe www.noriel.ro. Voucherul Noriel este destinat unei singure folosiri.

Tragerea la sorti a câștigătorilor și a premiilor câștigate va avea loc in termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data incheierii Campaniei.

Anunțarea câștigătorilor concursul PAPAMERS se va realiza prin publicarea acestora pe www.youtilpromo.ro într-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen de maxim 30 zile lucrătoare de la data validării acestora.

Cumpără orice pachet de Pampers din magazinele Lidl și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul online de concurs de pe pagina campaniei promoționale.

Premii cool, o vacanță în țară în valoare de 10000 lei este ceva, mai ales dacă ținem seama de ce prețuri se practică în turismul românesc. Un concurs cate merită!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PAMPERS