câștigă o excursie în delta Dunării câștigători concurs nescafe 2024

Participă la concursul “Câștigă premii pentru  o vara de neuitat cu Nescafe” desfășurat in perioada: 18 iulie – 14 august 2024 în magazinele Mega Image și dacă ai noroc poți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

3 x Excursie in Delta Dunării

Se va acorda sub forma unui voucher in valoare de 4000 lei pentru achiziționarea unui sejur  de 3 nopți in Delta Dunării, pentru 2 persoane, la un hotel de 4 stele, cu transport tren / autocar.. Voucherul este valabil pana la data de 14.08.2025. Voucherul poate fi valorificat la Agenția de turism Mondo Trips

• 20 x Abonamentul tip PLATINUM cu valabilitate de o luna oferă acces la bazine înot in rețeaua World Class pe teritoriul României.

câștigă o excursie în delta Dunării câștigători concurs nescafe 2024

Tragerea la sorti a câștigătorilor concursului Nescafe se va realiza in data de 16 august 2024.

Numele câștigătorilor premiilor acordate prin tragere la sorti vor fi publicate pe site-ul  www.nestle.ro/campanie-vara-de-neuitat-nescafe după validarea finala a acestora.

Pentru a participa la concurs participanții trebuie: sa achiziționeze din magazinele fizice din rețeaua Mega Image, precum si in magazinul online  produse participante in valoare de minimum 15 lei și să înscrie imaginea bonului fiscal prin intermediul WhatsApp la numărul de telefon 0732.015.555.

Un participant identificat cu aceleași date se poate înscrie in tombola cu -premii Nescafe de maxim 10 ori pe perioada concursului.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESCAFE