câștigă invitații la Primavera Sound Barcelona concurs aperrol spritz

Participă la concursul cu premii Aperol Spritz  SUNSET IN A GLASS care se desfășoară în perioada 7 iulie – 29 septembrie 2024 și ai o șansă norocoasă să câștigi unul dintre următoarele premii:

• 57 x Kit Aperol Summer Box (include cutie, 2 pahare, 1 prosop de plaja, 1 ring light)

• 1 x Invitație dublă la Primavera Sound 2024 Barcelona (premiul conține 2 invitații, transport, cazare)

Lista câștigătorilor tombolei Aperol Spritz va fi afișată săptămânal pe site-ul www.barmanacasa.ro/sunsetinaglass

Câștigătorii vor fi informați cu privire la câștig, după efectuarea jurizării prin intermediul contului de Instagram cu care s-au înscris în Campanie.

câștigă invitații la Primavera Sound Barcelona concurs aperrol spritz

Un potențial castigator, al concursului Aperol Spritz  SUNSET IN A GLASS identificat prin același cont de Instagram și aceleași date personale sau aceleași date personale pe conturi de Instagram diferite, chiar dacă are mai multe participări valide efectuate în Perioada Campaniei are posibilitatea să câștige un singur tip de premiu, pe întreagă durata a campaniei.

Cum participi la concurs

Prinde apusul într-un pahar, postează fotografia pe Instagram story cu #sunsetinaglass și tag paginii @aperolsunsetjoy pentru șansa de a câștiga kit-uri fresh de vară Aperol și marele premiu, 2 invitații la Primavera Sound 2024 din Barcelona pentru tine și un prieten!

Fii creativ și folosește cele mai bune unghiuri

Include în story DOAR #AperolSpritz și nu alte băuturi

Fotografiază apusul în cel mai inedit și unic mod, ciocnește paharele împreună cu prietenii tăi și arată că cel mai bun moment de a te bucura de un Aperol Spritz este atunci când stai cu oamenii dragi langa tine.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL APEROL SPRITZ