câștigători concurs magic fm vacanță în grecia 2024

Participă la concursul MAGIF FM ”AMINTIRI DE VACANTA. IN GRECIA! 2024” care se desfășoară în perioada 8 iulie – 23 august 2024 și dacă ai noroc poți fi unul din câștigătorii  unora dintre următoarele premii:

• 7 premii constand fiecare intr-un pachet de vacanta pentru 2  persoane cu următoarele detalii: sejur 7 nopți in Insula Lesbos, Grecia, efectuată pana pe 13 septembrie 2024, cu plecare in fiecare zi de vineri, incluzând transport cu avion cursa charter și plecare din Bucuresti. Servicii incluse: cazare 7 nopti, fara masa; bilet de avion zbor charter din Bucuresti – Lesbos – Bucuresti; transfer aeroport – vila – aeroport; asistenta turistica locala.

• 28 de premii constând fiecare într-o bijuterie (brățară picior), in valoare de 210 lei fiecare.

Castigatorii concursului „Amintiri de vacanta. In Grecia!” vor fi anuntati pe postul de radio „MAGIC FM” la fiecare editie de concurs.

câștigători concurs magic fm vacanță în grecia 2024

În fiecare zi, de luni până vineri, începând cu data de 8 iulie și până la data de 23 august 2024, în cadrul emisiunilor difuzate pe postul Magic FM în intervalul orar 10.00 – 19.00, participanții vor trimite un mesaj prin intermediul aplicației Whatsapp la numărul 0734 22 00 44 aparținând Magic FM transmițând datele lor (nume, prenume, data nașterii si localitatea de reședință/domiciliu), precum și răspunsul la cerința de concurs adresata de realizatorul emisiunii.

DJ-ii emisiunii vor desemna castigatorul zilnic dintre mesajele transmise care contin răspunsul la cerința de concurs, respectiv pe cel apreciat ca fiind cel mai creativ/amuzant și pot intra în direct cu ascultatorul ales.

Dacă vă plac emisiunile și muzica de la Magic FM și aveți timp atunci participați  la acest concurs pentru că o vacanță în Grecia timp de 7 zile este o mare afacere!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MAGIC FM