câștigă espressor automat De'Longhi concurs freshful

Participă la concursul CÂȘTIGĂ CU ALPRO ȘI FRESHFUL care se desfășoară în perioada 01 Iulie 2024 – 31 Iulie 2024 și ai șansa de a câștiga unul dintre următoarele premii puse în joc de către organizator:

• 2 x espressor automat De’Longhi Rivelia,

• 5 x voucher de cumparaturi Freshful in valoare de 500 de lei

Premiile concursului Freshful vor fi extrase in maximum 20 de zile lucratoare de la finalizarea campaniei.

Lista Castigatorilor care contine numele si prenumele acestora, precum si premiile acordate va fi publicata, dupa validarea acestora pe site- ul www.freshful.ro/info/regulament-campanii

câștigă espressor automat De'Longhi concurs freshful

Un participant, poate fi desemnat ca si potential castigator pentru un singur premiu, pe toata perioada Campaniei promoționale Alpro și Freshful, indiferent de cate ori este prezent in lista cu potentialii castigatori si rezervele aferente.

Premiile campaniei, vor fi livrate, prin curier, la adresa câștigătorilor, sau, dupa caz, pe adresa de mail de către Agenție, in maxim 45 de zile lucrătoare de la sfârșitul întregului proces de validare.

Mecanismul concursului CÂȘTIGĂ CU ALPRO ȘI FRESHFUL 2024

Achiziționează produse Alpro de minimum 20 Lei din aplicația Freshful sau din magazinul online Freshful si intra in tragerea la sorți.

Iată un concurs care țintește băutorii de cafea cu lapte de migdale, de ovăz etc de la Alpro și pentru care un espressor automat De’Longhi Rivelia le poate pica cum nu se poate mai bine! Multă baftă la cafeluță!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ALPRO