castigatori concurs ciuc radler 2024

Participă la tombola Ciuc Radler ”Ia-ți doza de fun” care se desfîșoară în perioada 1 iulie 2024 – 1 septembrie 2024 în magazinele Carrefour și Profi și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile:

♦ 1 x City Break Barcelona (3 prieteni, vârsta peste 18 ani bi- lete avion+cazare)

Voucherul este în valoare de 20000 RON şi poate fi utilizat exclusiv pentru a achiziționa serviciile oferite de către agenţia Happy Tour cu destinația Barcelona; Câştigătorul nu are dreptul de a primi contravaloarea în bani a premiului, în tot sau în parte. Voucherul este nenominal şi transmisibil. Voucherul poate fi utilizat o singură dată pentru achiziționarea unui singur pachet de servicii turistice. În cazul în care voucherul nu este folosit până la dată expirării lui, contravaloarea lui nu se va rambursa, iar câştigătorul voucherului îşi pierde dreptul de a-l utiliza. Voucherele au valabilitate 1 an de zile de la dată emiterii.

♦ 3 x Bicicletă electrică

Motor Asistenţă electrică ghidată prin senzorul de pedalare, MXUS 36v, cu putere de 250w brushless, viteză maximă 25 km/h în modul asistat; Baterie 36V 10.4Ah, integrată în cadru, poate fi încărcată direct din cadrul bicicletei, sau poate fi detaşată și în- cărcată oriunde există posibilitate de încărcare. Autonomie între 60-80 Km, în funcție de bună presiune a cau- ciucurilor, relief, condiţii de utilizare, greutatea utilizatorului. Aproximativ 4h timp de încărcare; Cadru Produs din aluminiu Hi-Ten 6061, special pentru biciclete cu geometrie specifică MTB-HT, vopsit în câmp electrostatic, mărime cadru 431mm şi cabluri trase prin cadru; Pedale Aluminiu cu ax metalic și reflectoare .Frâne Sistem de frânare mecanic pe disc cu diametru 160 mm;

♦ 30 x Boxă portabilă JBL

Premiile constând în 1 x City Break Barcelona (câştigătorul şi 3  prieteni, cu vârsta peste 18 ani, bilete cazare), 3 x Bicicletă electrică și 30 x Boxă portabilă JBL se vor acorda prin trageri la sorţi din totalul înscrierilor eligibile din perioada 1 iulie -1 septembrie 2024, în data de 5 septembrie 2024.

Anunţarea câştigătorilor şi a premiilor câştigate la concursul Ciuc  Radler se va realiza prin publicarea pe www.premiiradler.ro în termen de maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la dată finalizării întregului proces de validare, dar nu mai târziu de dată de 7 octombrie 2024.

Cumpără oricare produs Ciuc Radler în valoare de minimum 15 lei pe același bon. Alege magazinul de unde ai cumpărat și înscrie bonul tău

PARTICIPĂ LA CONCURSUL RADLER