câștigă card cadou emag 500 lei concurs online youtil

Intră în concursul online Câștigă premii youtile pe youtil.ro care are loc în perioada 2 iulie – 31 august 2024 și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 15 carduri cadou eMAG în valoare de 500 lei!

Castigatorii vor fi afisati pe  www.youtil.ro, pe pagina Campaniei „Castiga premii youtile pe Youtil.ro, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora. In cazul in care vreunul dintre premii nu va putea fi acordat, acesta va ramane in proprietatea Organizatorului

Voucherul eMag este in varianta electronica; codul aferent fiecarui voucher valoric este unic si se va transmite fiecarui castigator, in format electronic pe adresa de e-mail cu care acesta s-a inscris in Campanie. Voucherul eMag de cumparaturi nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri/beneficii. cu Voucherul eMag se poate cumpara orice de pe eMAG, mai putin asigurări, roviniete, reîncărcare cartele, monede și lingouri, metale prețioase, tutun.

câștigă card cadou emag 500 lei concurs online youtil

Cum participi la concurs

Participantul se va inscrie prin completarea si trimiterea, pe Perioada Campaniei, a formularului de inscriere disponibil pe Site-ul Campaniei www.youtil.ro, in Sectiunea „Castiga premii youtile pe Youtil.ro”

Participantul trebuie sa raspunda la intrebarile Campaniei:

1. Care este genul tau?
2. In ce grupa de varsta te incadrezi?
3. In ce judet locuiesti?
4. Cate persoane traiesc in gospodaria ta?
5. Care dintre enunturile de mai jos ti se potriveste?
6. Cat de des faci cumparaturile pentru gospodaria ta?
7. Cum preferi sa faci cumparaturile?
8. Care dintre variantele de mai jos ti se aplica?
9. Ce factor te determina sa cumperi un produs in magazin?

PARTICIPĂ AICI LA CONCURSUL YOUTIL