Concurs 30 de ai de Ariel 2024- câștigă Detergent Ariel Capsule pentru 1 an

câștigă detergent Ariel capsule pentru 1 an concurs youtil.ro

Participă la concursul cu premii 30 de ani de Ariel, 30 de premii speciale! care se desfășoară în perioada 02.07 – 31.07.2024 pe site-ul youtil.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 30 de premii constând în detergent Ariel Pods pentru un an întreg!

Premiul constă în Pachet Detergent Ariel capsule – pentru un an conține:: 4 x Detergent de rufe capsule Ariel All in One PODS, 58 spălări: detergent capsule pentru mașina de spălat rufe; protejează culorile, elimina petele; eficient chiar si in apa rece; potrivit si pentru ciclurile scurte de spălare.

Castigatorii vor fi afisati pe Site-ul Campaniei, www.youtil.ro, pe pagina Campaniei „30 de ani de rezultate impecabile, 30 de premii speciale!” in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora.

câștigă detergent Ariel capsule pentru 1 an concurs youtil.ro

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de catre aceștia in procesul de validare nu mai târziu de 60 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe www.youtil.ro

Cum participi la concursul Ariel

Înscrierea pe Site-ul Campaniei www.youtil.ro, in Secțiunea Campaniei „30 de ani de rezultate impecabile 30 de premii speciale!” se va face dupa cum urmeaza:

Participantul se va inscrie prin completarea pe Perioada Campaniei, a formularului de înscriere disponibil pe www.youtil.ro 30 de ani de Ariel, 30 de premii speciale! (accesibil si de pe mobil sau tableta).

Inscrierea este valabila doar daca se efectueaza completarea formularului de inscriere si transmiterea acestuia in prealabil, conform mecanismului descris anterior, exclusiv in Perioada Campaniei 2 lulie 2024 – 31 Iulie 2024 .

Participantul trebuie sa raspunda la intrebarile Campaniei:

1.Care este marca de detergent pe care o folosesti cel mai frecvent?
2. Care este forma de detergent pe care o folosesti cel mai frecvent?
3. Care este balsamul de rufe pe care il folosesti cel mai frecvent
4. Care este marca de perle parfumate pe care o folosesti cel mai frecvent

Nu folosesc detergentul capsule, prefer detergentul lichid. Așadar nu voi participa la acest concurs (chiar dacă Ariel este o marcă de top în domeniul detergenților) .Însă mult succes participanților! Șansa de a câștiga detergent pentru un an nu e de colo!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ARIEL