câștigă pe loc premii concurs dr max 2024

Daca talonul tau este norocos si ai câștigat pe loc un premiu ce consta in produse, acesta poate fi ridicat din farmacia de proximitate sau din locatia HIPER Dr. Max in care ai castigat, pana pe 15 august 2024.

Participă la concurs cu premii instant în perioada 1 – 31 iulie 2024 în toate farmaciile Dr. MAX câștigi pe loc un premiu, constând in produse pentru îngrijire si frumusețe, produse pentru sanatate sau vouchere de reducere Dr. Max.

Cum participi la tombola TOATĂ LUMEA CÂȘTIGA LA DR MAX

Cumpara din farmaciile de proximitate, din HIPER Dr. Max cu cardul de loialitate Dr. Max sau din E-shop, cu livrare acasa sau prin „Click&Collect”.

câștigă pe loc premii concurs dr max 2024

VEZI Lista cu toate premiile disponibile la concursul DR MAX

Daca ai castigat un voucher de reducere Dr. Max de 50%, il poti folosi atat in farmaciile de proximitate si in locatiile HIPER Dr. Max, doar in baza cardului de loialitate, cat si pe drmax.ro.

Reducerea de 50% se aplica doar la produsele din gamele mentionate pe talonul răzuibil, daca indeplinesc achizitia minima precizata si se poate cumula cu alte discount-uri.

Se accepta un singur voucher valabil per achizitie. Acesta se va folosi o singura data. Acesta se poate folosi pentru achizitionarea produselor mentionate pe talon, in limita stocurilor disponibile.

ATENȚIE! ucherele Dr. MAX cu reducerea de 50% au valabilitate in perioada 1 iulie – 15 septembrie 2024.