Câștigă 5000 lei voucher Dedeman la Concursul MOMENT 2024 pe promomoment.ro.

câștigă card cadou Deadman 5000 lei concurs moment 2024

Participă la concursul  „Câștigă premiile Momentului!”  din perioada 24.06 -31.08.2024 și poți câștiga unul dintre următoarele premii puse în joc: de organizatorul tombolei promoționale:

• 1 x Card Cadou Dedeman de 5000 lei

• 15 x Card Cadou Dedeman de 500 lei

• 30 x Card Cadou Dedeman de 100 lei

Tragerea la sorti a câștigătorilor se va efectua in maximum 14 zile de la încheierea campaniei.

Câștigătorii validați (nume, prenume, descriere premiu) ai concursului Moment vor fi publicați, pana cel târziu la data de 30.09.2024, pe site-ul promomoment.ro. Fisierul va fi disponibil pentru vizualizare timp de 30 zile.

Cardul cadou poate fi utilizat exclusiv în orice magazin fizic din rețeaua națională Dedeman, pentru achiziția oricăror produse din oferta Dedeman, inclusiv a celor aflat în promoție sau alte oferte speciale

câștigă card cadou Deadman 5000 lei concurs moment 2024

Cardul nu este nominal, ci este transmisibil Cardul cadou poate fi folosit o singură dată, într-o singură tranzacție.

Valoarea produselor achiziționate trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea înscrisă pe card. În cazul în care valoarea cumpărăturilor depășește valoarea nominală a cardului, diferența va fi achitată prin orice mijloc de plată acceptat în magazinele Dedeman.

Participanții la prezenta Campanie trebuie să achiziționeze produse Moment, in valoare de minimum 30 lei pe același bon fiscal /factură fiscală, în perioada campaniei,și să se inscrie in campania promoțională pe site-ul  promomoment.ro.

Acordarea tuturor premiilor concursului „Câștigă premiile Momentului!”  2924 se va face prin curier rapid in termen de 21 zile lucrătoare de la data validării finale.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MOMENT