câștigători Muller Uber Vibes concurs 2024

Participă la concursul MULLER UBER VIBES care are loc în perioada 1 iunie – 31 decembrie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 28 premii
saptamanale Google Nest Hub sau unul din cele 7 Voucher de vacanță Dertour în valoare de 3000 lei.

Cadourile sub forma de voucher vor fi trimise prin email, alaturi de detalii complete privind modalitate de folosire a acestora. Un castigator la concursul Muller Uber Vibes are dreptul de a castiga un singur premiu lunar și un singur premiu saptamanal pe toata durata campaniei.

Premiile vor fi expediate in maxim 30 de zile lucrătoare după validarea unui participant in calitate de castigator.

câștigători Muller Uber Vibes concurs 2024

Pentru a putea intra in tragerea la sorti pentru un premiu lunar, un Participant unic la concursul cu premii Muller Uber Vibes trebuie sa aiba, la finalul unei luni de campanie, minim 55 puncte Uber  ibes (echivalentul a 10 bonuri înscrise si validate).

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a intra în tombola Muller este să achiziționezi produse Muller, și să înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale online pe site-ul campaniei promoționale Muller – Uber Vibes și primești puncte Uber Vibes.

Uber Vibes – reprezinta puncte de loialitate, oferite participanților la fiecare înscriere eligibila ca modalitate de recompensare a fidelității lor.

Un concurs Muller simplu și cu premii OK din punctul meu de vedere, la care cu siguranță voi participa!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MULLER