câștigă o vacanță în Dubai concurs ladoipași

Participă pe Facebook la concursul Vacanța LaDoiPași din perioada 28 iunie – 4 iulie 2024 și poți câștiga un voucher in valoare bruta echivalent in lei a sumei de 5.542 de euro calculat in baza cursului de schimb valutar al BNR, valabil in ziua inmanarii premiului pentru o vacanta in Dubai,

Voucherul de vacanță în Dubai asigură următoarele servicii pentru 2 persoane:

transport cu avionul la clasa Economy pe ruta Bucureștii Otopeni-Dubai si retur.

cazare pentru minimum 5 nopti in camera double cu pat matrimonial, cu mic dejun inclus in cadrul unui hotel de 4 sau 5 stele din Dubai, Emiratele Arabe Unite

Termenul limita pana la care poate fi folosit voucherul este 31.12.2024, dupa aceasta data voucherul pierzandu-si valoarea.

câștigă o vacanță în Dubai concurs ladoipași

Extragerea câștigătorului se va face după maxim 5 zile de la încjeierea concursului.

Premiul constând în vacanța în Dubai pentru 2 persoane va fi oferit in termen de maximum 30 zile lucratoare de la data validarii castigatorului.

Acordarea premiului va avea loc in cadrul unui magazin LaDoiPasi, la alegerea organizatorului, care va organiza inclusiv o sesiune foto cu ocazia acestui eveniment.

Cum participi la concursul Vacanța LaDoiPași 2024

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care are deja cont de utilizator).

Sa dea Like paginii de Facebook LaDoiPasi Romania facebook.com/ladoipasi.romania

Sa dea like si share la postarea de concurs.

Sa lase un comentariu de tip text la postarea de concurs incluzand #VacantaLaDoiPasi.

Sa eticheteze doi prieteni in comentariile postarii de concurs.

Un participant poate participa de mai multe de mai multe ori in campanie, adica poate raspunde de mai multe ori la postarea de concurs cu conditia sa eticheteze prieteni diferiti, minimum 2 prieteni pentru fiecare inscriere, diferiti de cei etichetati anterior intr-o alta inscriere.

INTRĂ ÎN TOMBOLA LADOIPAȘI