concurs COLGATE Max White Ultra primești banii înapoi

Participă la concursul „CAMPANIA NAŢIONALĂ MAX WHITE ULTRA – MONEYBACK” organizată în perioada 15 iunie – 15 august 2024 și poți câștiga banii înapoi dacă ești nemulțumit / nemulțumită de produs.

Unei persoane i se poate rambursa contravaloare in LEI a produsului cumpărat o singura data pe parcursul derularii campaniei.

Banii vor fi rambursati in contul participantului, după ce s-a constatat îndeplinirea condițiilor necesare restituirii, prevăzute la ART. 6.2, in termen de 30 de zile lucrătoare de la data confirmării validării înscrierii.

În cadrul campaniei se vor efectua rambursari către participanti in limita bugetului total maxim de 36.000 lei, inclusiv TVA. Ulterior atingerii acestei sume, Campania va înceta.

Rambursarea va fi efectuata in contul bancar (IBAN-ul) indicat de participantul la înscriere

Rambursarea va fi efectuata in contul bancar indicat de participant in procesul de înscriere, in cursul zilelor lucrătoare (luni – vineri) in intervalul orar 09:00 – 17:00.

concurs COLGATE Max White Ultra primești banii înapoi

Produsele participante la concursul Colgate sunt:

-Pasta de dinti Colgate Max White Ultra Active Foam 50ml;
-Pasta de dinti Colgate Max White Ultra Freshness Pearls 50ml;
-Pasta de dinti Colgate Max White Ultra Multiprotect 50ml.

Cum participi la concurs

Conform regulamentului participanții trebuie:

• Să achiziționeze un Produs Participant in perioada 15 iunie 2024 şi 15 august 2024 şi sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala ce atestă achiziționarea acestuia. Prețul la care se va face restituirea banilor pentru Produsul Participant achiziționat este cel de achizitie înscris pe bon/ factura fiscala

• Să utilizeze un Produs Participant pentru cel puţin 3 zile consecutive, in perioada campaniei, conform următoarelor instrucțiuni: Participantul trebuie sa aplice o cantitate normala de Produs Participant pe o periuta de dinti şi să perieze dinții de minim doua ori pe zi, dimineața și seara.

• Sa se înscrie la campanie in maxim 10 zile calendaristice de la data achiziționării Produselor Participante.

INTRĂ AICI ÎN CAMPANIA COLGATE