Concurs RAFFAELLO – câștigă bonuri de carburant OMV / PETROM de 500 lei

câștigă carburant de 500 lei la concursul raffaello selgros

Cumpără produse  RAFFAELLO din magazinele SELGROS in perioada 30.08.2024  – 30.09.2024 , in orice combinație, in valoare totala de minimum 40 de lei, specificate pe aceeași factura fiscala, trimite SMS cu textul „RAFFAELLO” si numărul facturii fiscale la numărul 1846 si astfel poți câștiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 30 de bonuri valorice de carburant OMV – PETROM în valoare de 500 lei.

Fiecare bon de carburant are o valoare unitara de 50  lei, fiecare premiu constand in cate 10 bonuri valorice, avand o valoare totala unitara de 500 lei

câștigă carburant de 500 lei la concursul raffaello selgros

Participantul la concursul Raffaello va folosi pentru înscrierea in Campanie un număr de telefon mobil valid, valabil in oricare dintre rețelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil.

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, organizata la finalul tombolei in data de 04.10.2024

Lista castigatorilor si a premiilor castigate de acestia va fi publicata in maximum 30 de zile de la data validarii tuturor castigatorilor, conform legii, pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.

Acordarea premiilor se va face in urma contactarii telefonice a Participantilor desemnati castigatori si validarii acestora, prin intermediul unui reprezentant al Agentiei, in termen de 30 de zile lucratoare de la data contactarii telefonice si validarii castigatorului. Expedierea premiilor catre castigatori se va face prin curier.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL RAFFAELLO