câștigători concurs dorna voucher acces therme Bucureștii

Cumpără produse DORNA (Dorna, Poaiana Negri și Izvorul Alb ) în valoare de 20 de lei din Magazinele Mega Image, înscrie bonul fiscal online pe www.beidornafacibine.ro și poți câștiga premii care îți schimbă viaţa în bine!

• 3 x experienţă full day la Therme. Premiul conține: Voucher full acces Day Therme; Card valoric pentru masă; Voucher transport.

• 3 x 2000 lei voucher design interior IKEA

• 3 x 1500 lei pentru sesiune cu personal sylist la Baneasa Shopping City. Premiul conține: Consultanță de stil; Voucher cumpărături în locația Băneasa Shopping City în valoare de 1500 lei, Voucher transport.

câștigători concurs dorna voucher acces therme Bucureștii

Premiile concursului Dorna se vor trimite câştigătorilor prin e-mail/curier în termen de 90 zile lucrătoare de la validare.

Câştigătorii vor fi contactați prin intermediul numărului de telefon de pe care s-a realizat înscrierea bonului câştigător sau care a fost completat la înscrierea pe platforma www.beidornafacibine.ro, iar lista acestora va fi publicată pe site-ul www.beidornafacibine.ro în maxim 90 zile lucrătoare de la validarea câştigătorilor.se vor trimite câştigătorilor prin e-mail/curier în termen de 90 zile lucrătoare de la validare.

Câştigătorii vor fi contactați prin intermediul numărului de telefon de pe care s-a realizat înscrierea bonului câştigător sau care a fost completat la înscrierea pe platforma www.beidornafacibine.ro, iar lista acestora va fi publicată pe site-ul www.beidornafacibine.ro în maximhttps://beidornafacibine.ro/mega 90 zile lucrătoare de la validarea câştigătorilor.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL DORNA