câștigă 600 de lei la concursul castrol 2024

Participă la concursul CASTROL până pe 31 octombrie 2024 unde participanții trebuie să răspundă la o întrebare cu răspunsuri multiple și să furnizeze informațiile de contact relevante solicitate în formularul online iar aceștia pot câștiga:

• 2  bilete pentru o experiență de conducere de o zi la PalmerSport și la un tur al fabricii BWT Alpine F1, ambele în Regatul Unit, cu cazare de două nopți, toate cele 3 mese în fiecare din cele două zile, zboruri dus-întors în Europa și toate transferurile în cadrul Regatului Unit între 26 și 28 noiembrie 2024.

• 20 de participanți vor câștiga un card plătit în avans în valoare de 600 lei (125 euro), care poate fi folosit în magazinele de retail majore în care sunt acceptate plățile cu cardul de credit și nu vor putea fi schimbate.

Întrebarea la care trebuie să răspundeți pentru a putea unul din premiile puse în joc este:

De câți ani aduce Castrol inovație tehnică și performanță în domeniul mașinilor, motocicletelor și camioanelor?
150 ani
125 ani
100 ani

Câștigătorii premiului vor fi extrași după 31 octombrie 2024.

Castrol va informa câștigătorii tombolei cu premii, după data de 31 octombrie 2024, la adresa de e-mail specificată de participant în formularul de înscriere.

Un concurs care nu implică nicio cheltuială / achiziție din partea participanților. Interesant! Merită participat la el.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CASTROL