câștigă o vacanță la schi în austria la concursul 2024 julius meinl

Participă la concursul „Savureaza Julius Meinl si castiga super premii” în perioada 16.09.2024 – 31.10.2024 și câștigă unul din premiile următoare:

⋅ 3 excursii la ski in Austria, fiecare in valoare de 10.000 lei. Premiul va fi acordat sub forma unui set de 2 vouchere, compus dintr-un voucher pentru o excursie la STATIUNE, Austria, pentru 2 persoane si un voucher pentru transport aerian dus-intors Bucuresti STATIUNE, pentru 2 persoane.

Voucherele vor putea fi utilizate exclusiv pentru si in intervalul Ianuarie – Martie 2025, interval in care se va alege si se va stabili impreuna cu agentia de turism o perioada de desfasurare a excursiei de 7 zile (6 nopti de cazare in  tatiune);

câștigă o vacanță la schi în austria la concursul 2024 julius meinl

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în data de 7 noiembrie 2024

Lista castigatorilor si a premiilor castigate de acestia la tombola cu premii cafea Julius Meinl va fi publicata in maximum 30 de zile de la data validării tuturor castigatorilor, conform legii, pe Site-ul Campaniei.

Cum participi la concursul „Savureaza Julius Meinl si castiga super premii”

Cumpără cel puțin 1 kg de cafea boabe Julius Meinl din orice magazin fizic sau magazin online și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale

PARTICIPĂ LA CONCURSUL JULIUS MEINL