câștigă o vacanță exotică la concursul floriol 2024

Participă la concursul „CU FLORIOL, POFTA DE VIAȚĂ DEVINE POFTĂ DE VACANȚĂ!” în perioada 02 septembrie 2024 – 13 octombrie 2024 și poți câștiga unul dintre premiile puse în joc de organizator:

1 x Voucher agentie de turism in valoare de 5000 euro

5 x premii săptămânale Apple Watch Series 9

42 x premii zilnice constand in “Blender Portabil nutribullet

Premiile concursului Floriol 2024 vor fi acordate numai in conformitate cu prevederile acestui regulament. Acordarea premiilor catre castigatori se va face in termen de 30 zile lucratoare de la data validarii castigatorului.

câștigă o vacanță exotică la concursul floriol 2024

Castigatorii validati vor fi facuti cunoscuti pe pagina florioltepremiaza.ro, intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii promotionale in termen de maxim 30 zile de la data validarii acestora.

Produse participante la concursul cu premii Floriol

– Floriol ulei floarea-soarelui 1L

– Floriol ulei floarea-soarelui 2L

– Floriol ulei presat la rece din semințe de floarea-soarelui 250ml

– Floriol ulei presat la rece din semințe de rapita 250ml

– Floriol ulei mix din semințe de rapita, in si dovleac 250ml

Cumpără cel putin doua produse participante la Campanie din oricare magazin din Romania, pe acelasi bon fiscal și înscrie-l pe florioltepremiaza.ro

PARTICIPĂ LA CONCURSUL FLORIOL

[sc_fs_event html=”true” title=”Concurs Floriol te Premiază” title_tag=”h2″ event_location=”CU FLORIOL, POFTA DE VIAȚĂ DEVINE POFTĂ DE VACANȚĂ!” status=”EventScheduled” online_url=”https://florioltepremiaza.ro/” event_attendance_mode=”OnlineEventAttendanceMode” start_date=”2024-09-02″ end_date=”2024-10-13″ street_address=”” address_locality=”” address_region=”” postal_code=”” address_country=”” image_id=”1737″ performer=”PerformingGroup” performer_name=”” offer_availability=”InStock” offer_url=”” currency_code=”” price=”” offer_valid_from=”” css_class=”” ] Campania se desfasoara in perioada 02.09-13.10.2024. Valoarea totala estimata a premiilor este de 49.372,88 RON, TVA inclus. Pentru a participa, inregistrati pe website bonul fiscal ce contine oricare 2 sticle de ulei Floriol. Pastrati bonul fiscal in original pentru validarea premiilor. [/sc_fs_event]