Câștigă o excursie VIP la Disney Paris concursul Disney 2024 back to school

câștigă o vacanță la disneyland concurs Babybel, Kiri sau Vacuta Vesela

Câștigători concurs Disney 2024 back to school ► Tombolă Babybel, Kiri sau Vacuta Vesela ► Câștigă o excursie la Disney Paris

Participă la concursul Babybel, Kiri sau Vacuta Vesela DISNEY 2024 BACK TO SCHOOL până pe data de 31 octombrie 2024 și poți câștiga prin intermediul momentelor norocoase sau prin tragere la sorți unul dintre premiile:

• Marele Premiu 1 x Excursie VIP Disneyland Paris

• Premii momente norocoase
115 x Ghiozdan
90 x sticlă
90 x șacosă
95 x penar

câștigă o vacanță la disneyland concurs Babybel, Kiri sau Vacuta Vesela

In cadrul prezentului concurs, un participant poate castiga maxim un premiu la momentul norocos zilnic, dar are dreptul de participare si la extragerea pentru premiul cel mare, excursie la Disneyland Paris 3 zile/2 nopti pentru maxim 4 persoane.

Tragerea la sorti a Marelui Premiu va avea loc in zece zile lucratoare de la finalizarea concursului.

Lista finala a castigatorilor si a premiilor castigate va fi publicata pe site-ul www.distractivdemancat.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data validarii finale a castigatorilor.

Premiile (e-voucherele) se vor trimite castigatorilor la adresele de mail indicate de catre acestia in procesul de validare, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe pagina campaniei www. distractivdemancat.ro.

Participantii se pot inscrie in concurs online, accesand site-ul campaniei www.distractivdemancat.ro și să inscrie numarul, data cat si poza bonului /facturii fiscal/e care sa ateste achizitia produsului/produselor participant/e din gama Babybel, Kiri sau Vacuta Vesela

PARTICIPĂ LA CONCURS

Concurs
DISNEY 2024 BACK TO SCHOOL
Locație
online,distractivdemancat.ro,distractivdemancat.ro
Începe pe
2024-09-01
Se termină pe
2024-10-31
Descriere
In campanie participa tot portofoliul de produse ale brandurilor Babybel, Kiri sau Vacuta Vesela, comercializate de catre Organizator pe piata din Romania, denumite in continuare "Produsele Participante".