câștigă o excursie la târgul de crăciun de la viena

Participă la concursul „Târgul Distracției Chupa Chups” până pe data de 21 octombrie 2024 și poți să câștigi prin tragere la sorți dacă norocul e de partea ta unul dintre premiile următoare:

• 2 x Voucher excursie la Targul de Craciun din Viena 2024

• 50 xc Card cadou Emag în valoare de 500 lei

Voucherul este in valoare de 6055 lei si poate fi folosit pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice pentru destinatia Viena, Austria, cu tematica “Targul de Craciun 2024 din Viena”. Aceasta va include următoarele servicii: bilete de avion, cazare cu mic dejun, asigurare de călătorie, din portofoliu Happy Tour.

câștigă o excursie la târgul de crăciun de la viena

Cardul cadou eMAG de 500 lei este valabil 12 luni de la data facturarii, fara posibilitatea de prelungire;

Cardul cadou eMAG poate fi utilizat o singura data pe o singura comandă.

În perioada 22.10.2024 – 25.10.2024 va avea loc tragerea la sorti a câștigătorilor concursului concursul „Târgul Distracției Chupa Chups”.

Anuntarea castigatorilor tombolei cu premii Chupa Chuos se va realiza prin publicarea numelui si prenumelui acestora pe www.ro.chupachupsclub.com intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de 30 de zile de la data validarii tuturor castigatorilor.

Premiul constand in Voucher excursie la Targul de Craciun din Viena 2024va fi expediat castigatorului prin curier privat nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor.

Premiile constand in Card cadou eMAG vor fi expediate castigatorilor in format electronic  nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.ro.chupachupsclub.com

Cumpără minim 6 acadele Chupa Chups 12g și înscrie online bonul pe platforma ro.chupachupsclub.com

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CHUPA CHUPS