Câștigător concurs BT Premiile Grammy, cu Star Forte

Participă la concursul BT „Pe covorul roșu, la Premiile Grammy, cu Star Forte” până pe 30 septembrie 2024 și poși să câștigi o excursie pentru doua persoane la Premiile Grammy in LA, California, SUA, editia 2025.

Pachetul include cazare 3 nopti in Los Angeles, California, SUA, in perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2025, transferuri VIP de la si catre aeroport, urmarirea repetitiilor Galei Grammy, tur ghidat al orasului Los Angeles, o cina la un restaurant local renumit, servicii de makeover ale unui stilist profesionist, receptie Mastercard preevent, receptie Covor Rosu, acces VIP la Premiile Grammy si la Official Afterparty, serviciu de concierge si bilete de avion dus-intors!

Câștigător concurs BT Premiile Grammy, cu Star Forte

Premiul urmează  sa fie acordat castigatorului rezultat din tragerea la sorti, pana la data de 20.10.2024.

Castigatorii vor fi anuntati de catre Banca Transilvania telefonic, in perioada 7 – 20 octombrie 2024. Voucherul aferent premiului va fi transmis castigatorilor la adresa de e-mail comunicata.

La aceast concurs cu premii de la BT pot participa clientii care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

– sunt posesorul unui card de credit Star Forte/ Star Forte Medici emis de Banca Transilvania.

– efectueaza in perioada campaniei plati la cumparaturi (POS/Epos) de minim 2.000 de lei cu cardul Star Forte / Star Forte Medici (fie el de titular sau utilizator desemnat).

Ai deja un card Star Forte? Atunci ai șansa să câștigi o experiență VIP la cel mai tare eveniment al muzicii: Gala Premiilor Grammy 2025!

CONCURS BANCA TRANSILVANIA