câștigători voucher Excursie Cappadocia concurs vitamax

La concursul VITAMAX “Câștigă energie pentru experiențe de neuitat cu VitaMax!” din perioada 01 septembrie – 30 noiembrie 2024 poți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

• 1 x Voucher Excursie Cappadocia de 19880 lei

• 3 x Bicicletă MTB B electrică semi-rigidă 27,5″ – E-ST 100 Alb-Roșu

• 12 x Bandă de alergare pliabilă alergare pliabila: Bandă de alergat

În perioada 11.09.2024 – 04.12.2024 vor avea loc tragerile la sorți a câștigătorilor concursului Vitamax.

Anunțarea castigătorilor se va realiza prin publicarea numelui și prenumelui acestora pe site-ul  emblemasolutions.ro/ si www.vitamax.ro în termen de 30 de zile de la data validării tuturor câștigătorilor.

câștigători voucher Excursie Cappadocia concurs vitamax

Toate categoriile de premii acordate în cadrul Campaniei vor fi expediate câștigătorilor la adresele fizice indicate de către aceștia în procesul de validare, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor.

Voucherul de vacanță este emis de agenția de turism WENS Travel și are valabilitate până la data de 30 noiembrie 2025. Voucherul poate fi utilizat o singură dată pentru achiziționarea unui singur pachet de servicii turistice care să includă: zbor, cazare, transfer etc.

Mecanismul concursului “Câștigă energie pentru experiențe de neuitat cu VitaMax!

Participantul se va înscrie în concursul Vitamax exclusiv prin transmiterea unuia sau a mai multor numere de bon fiscal sau factură ce atestă achiziția Produselor Participante, prin SMS la numărul 1882 sau pe site-ul www.vitamax.ro

Un Participant unic poate înscrie în tombolă maximum cinci bonuri fiscale sau facturi per zi de Campanie.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL VITAMAX