câștigă Bratara fitness Samsung Galaxy Fit3 concurs milka și oreo

Cumpără produse Milka, Oreo și Barni, înscrie-te în concursul ’’Școala incepe, veselia continuă’’ din magazinele PENNY până pe data de 30 septembrie 2024 și poți să câștigi prin tragere la sorți unul din următoarele premii puse în joc de organizator:

• 20 x Bratara fitness Samsung Galaxy Fit3 in valoare de 254.12 Lei

• 80 x Voucher electronic PENNY in valoare de 100 Lei

Lista câștigătorilor concursului ’’Școala incepe, veselia continuă’ va fi afisata in termen de maxim 60 de zile lucratoare dupa finalizarea Campaniei pe website-ul PENNY, www.penny.ro

câștigă Bratara fitness Samsung Galaxy Fit3 concurs milka și oreo

Premiile acordate in cadrul concursului constand in Bratara Fitness Samsung Galaxy Fit3 vor fi expediate castigatorilor nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor.

Premiile acordate in cadrul Campaniei constand in Vouchere Penny in valoare de 100 lei vor fi transmise castigatorilor la adresele de e-mail indicate de catre acestia. Valabilitatea voucherului este in perioada 20.10.2024-30.11.2024. Acesta nu poate fi folosit pentru achizitia de tutun si bauturi spirtoase.

Mecanismul tombolei 

Pentru a putea participa la Campanie, Participanții trebuie sa  achizitioneze unul sau mai multe Produse Participante, de minimum 10 lei, pe acelasi bon fiscal. Cu ocazia achizitionarii Produselor Participante, sa prezinte cardul de fidelitate PENNY la casa de marcat pana la momentul inchiderii bonului fiscal de catre casier, pentru ca acesta din urma sa scaneze cardul de fidelitate PENNY.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MILKA; OREO; BARNI