Câștigă 22000 lei sau telefon Motorola Razr 40 la concursul PALL MALL 2024

câștigă 22000 lei pe săptămână concurs pall mall 2024

Toamna vine cu încă un concurs la țigarete, de data asta Pall Mall, un concurs ce promite premii substanțiale participanților.

Astfel, la concursul Pall Mall pentru pauze în stilul tău care se desfășoară în perioada 2 – 29 septembrie 2024 poți câștiga dacă sorții sunt alături de tine unul dintre premiile următoare:

• 4 x premii în bani în valoare de 22.000 de lei fiecare

• 7 x telefoane mobile Motorola Razr 40 256GB 5G

• 21 aparate de gătit multicooker Tefal

câștigă 22000 lei pe săptămână concurs pall mall 2024

Mecanismul de participare la concursul Pall Mall

Înscrie în platforma de loialitate One UP codul unic tipărit în interiorul pachetelor de Pall Mall: Pall Mall Extra Cut (Black, Blue, White), Pall Mall S-Line (Flow Rose, Flow Violet, Flow Turquoise), Pall Mall Extra Cut Balance (Black, Blue), Pall Mall Ascend (Black, Rose, Gold), Pall Mall King Size (Blue), Pall Mall Classic sau Pall Mall Select participante la concurs.

Nu uita! Dacă înscrii cel puțin 5 coduri din pachetele de țigarete Pall Mall Select în fiecare săptămână vei putea folosi punctele de loialitate împreună cu punctele de activitate pentru a aloca șanse pentru premiile pe care ai dori să le câștigi.

Desigur, cum am mai spus, nu încurajam în niciun fel fumatul, așa că despre acest concurs cu premii de la Pall Mall nu vom comenta nimic! Libertatea vă aparține.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PALL MALL