câștigători concurs Vodafone 2024 telefon samsung s24

Participă la concursul Sărbătorim 2 ani de Vodafone Happy! în perioada 01.08.2024 – 18.08.2024 și poți câștiga unul dintre premiile de mai jos care cu siguranță te vor încânta:

20 x abonament de servicii mobile Vodafone cu discount în valoare de maxim 35 Euro
per lună per abonament pentru întreaga perioada minimă contractuală (24 de luni). â

Se va acorda reducere doar pentru servicii care fac obiectul abonamentului de voce mobilă, nefiind incluse extraopțiunile sau costuri adiționale ale clientului.

20 x discount-uri duble la factura de servicii fixe sau mobile Vodafone în valoare individuală de maxim 200 RON/lună (400 RON reducere maximă totală acordată per premiu, timp de doua luni). Un premiu este format din două discount-uri în valoare de maxim 200 RON fiecare, la factura Vodafone de servicii mobile sau fixe. Reducerea se acordă pentru două luni și pentru două facturi.

câștigători concurs Vodafone 2024 telefon samsung s24

În cazul în care un client deține mai multe numere de telefon și/sau coduri de client servicii fixe pe un singur cod de client, discount-ul va fi aplicat la factura aferentă acelui cod de client sub incidența căruia se află numărul de telefon, respectiv codul de client servicii fixe, cu care clientul s-a înscris în campanie și a fost desemnat câștigător al unuia dintre cele 20 premii.

Discount-ul la factură se aplică doar la valoarea abonamentului și a consumului serviciilor mobile sau fixe – valoare aferentă numărului de telefon (mobil sau fix) cu care participantul s-a înscris în tombolă și care a fost desemnat câștigător al unui premiu, fiind excluse din baza de calcul orice costuri suplimentare, de exemplu sumele pentru serviciile consumate în roaming, extraopțiuni și valoarea ratelor avute pe cont pentru plata prețului terminalului sau a altui produs achiziționat.

Discount-ul se aplică la factura aferentă numărului de telefon care a câștigat, nu la factura întregului cont. Discount-ul nu poate să depășească suma de 200 RON/factură; dacă valoarea facturii la care se aplică reducerea (baza de calcul pentru reducere) este mai mică de 200 RON, reducerea va fi, practic, de 100% din baza de calcul.

20 x reîncărcări duble ale Cartelei preplătite Vodafone în valoare individuală de 20 euro
credit/lună, timp de 2 luni. Un premiu este format din două reîncărcări în valoare de 20 euro credit fiecare. Astfel, un câștigător va primi în prima lună o reîncărcare de 20 euro credit, iar în a doua lună o altă reîncărcare de 20 euro credit. În total premiul acumulat din această categorie pentru un câștigător va fi în valoare de 40 euro credit.

•  2 x telefon Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB DS Titanium Black 5G.

Pentru a câștiga unul din premiile de mai sus tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi Vodafone Happy din aplicația My Vodafone, să cauți secțiunea Concurs Happy și să te înscrii în tombola aniversară Sărbătorim 2 ani de Vodafone Happy!

PARTICIPĂ LA CONCURSU VODAFONE HAPPY