câștigători videoproiectoare concurs Staropramen 2024

Participă la concursul „STAROPRAMEN&PIZZA – UN GUST DISTINCT!” în perioada  08 August – 18 Septembrie 2024 în magazinele Mega Image și dacă ai noroc poți câștiga prin tragere la sorți:

⋅ 15 x Videoproiector Epson COW01, WXGA, 3000 lumeni

⋅ 3 x Cuptor pe gaz Everdure Kiln

Numele castigatorilor concursului STAROPRAMEN vor fi publicate in termen de 30 de zile lucrătoare după finalizarea campaniei, pe site-ul oficial al tombolei www.oamenisigusturi.ro/pizza.

Predarea premiilor se va face in termen de 60 de zile calendaristice, de la data finalizarii campaniei, in format fizic prin intermediul unei firme de curierat.

câștigători videoproiectoare concurs Staropramen 2024

Orice cumparator care achizitioneaza pe un singur bon fiscal produse Staropramen in valoarea minima de 20 de lei, poate castiga unul din premiile oferite in cadrul Campaniei, respectiv un Videoproiector Epson CO-W01, WXGA, 3000 lumeni sau un Cuptor Everdure Kiln.

Mecanismul campaniei promoționale  Staropramen 2024

Cumpără produse Staropramen în valoare de minimum 20 lei

Înscrie numărul bonului fiscal pe site-ul oamenisigusturi.ro/pizza

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile campaniei

Fiecare bon fiscal poate fi utilizat pentru inscrierea in concurs o singura data, iar un participant unic, identificat cu ajutorul numarului de telefon, poate înscrie maxim 5 bonuri fiscale diferite pe zi.

Cum încă canicula nu ne-a părăsit, să savurăm o bere rece de la Staropramen și cine știe poate vom câștiga un gadget care să ne fie util fie în bucătărie, fie în serile de film!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL STAROPRAMEN