câștigă un laptop de 5000 lei la concursul sensodyne

Înscrie-te în concursul Sensodyne „Investeste in viitorul copilului tau!” din perioada 20 august – 25 septembrie 2024 și poși câștiga prin tragere la sorți unul din premiile următoare.

• 1 premiu ce consta intr-un LAPTOP in valoare de maximum 5.000 lei

• 1 premiu ce consta intr-un CURS LA ALEGERE PENTRU COPII in valoare de maximum 5.000 lei

• 1 premiu ce consta intr-un VOUCHER MOBILIER CAMERA COPIL in valoare de maximum 5.000 lei

Câștigătorul opteaza pentru laptopul /cursul/ mobilierul dorit, pe care il achita.

In baza facturii primite ca dovada a achitării premiului, Agentia se obliga sa deconteze suma de 5000 lei in termen de 30 zile lucratoare de la primirea facturii fiscale.

câștigă un laptop de 5000 lei la concursul sensodyne

In cazul in care valoarea laptopului/cursului/mobilierului depășește suma de 5000 lei, câștigătorul va suporta costurile suplimentare.

Factura se trimite catre Agenție in termen de maxim 30 zile lucrătoare după momentul desemnarii in calitate de castigator.

Mecanismul concursului Sensodyne „Investeste in viitorul copilului tau!”

Cumpără 1x Sensodyne pentru copii și înscrie poza bonul fiscal online pe site-ul www.zambetesanatoase.ro

La concurs participă produsele de îngrijire orala comercializate de Organizator sub denumirea Sensodyne pasta dinti Pronamel Junior 6-12 ani 50ml si Sensodyne pasta dinti Pronamel Kids 0-6 ani 50ml

Un participant are dreptul să se înscrie cu cel mult 2 bonuri fiscale pe zi și cu maximum 5 bonuri fiscale diferite pe toată perioada Campaniei, însă poate fi desemnat câștigător o singură dată, pe toată Perioada campaniei.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL SENSODYNE