concurs samsung 2024 câștigă un Aspirator Robot vacuum cleaner

Participă la tombola “Impartaseste-ti părerea despre electrocasnicele Samsung” în perioada 15 August – 15 Octombrie 2024 răspunde la întrebările concursului și poți câștiga unul dintre premiile:

• 1 x Aspirator Robot vacuum cleaner 170W, 0.2L, JetBot AI+, VR50T95735W/GE 1 6.286 lei

• 3 x Galaxy Watch FE; SM-R861NZKAEUE 3

Extragerea câștigătorilor concursului Samsung se va efectua in data de 06.11.2024

Lista finala a castigatorilor validati si a premiilor castigate va fi postata pe site-ul Samsung www. samsung.com/ro pana la data de 30 Noiembrie 2024.

Expedierea premiilor va fi efectuata de catre Organizator pe cheltuiala acestuia, prin intermediul unei societăți de curierat, in perioada 12.11.2024 – 29.11.2024

concurs samsung 2024 câștigă un Aspirator Robot vacuum cleaner

Mecanismul tombolei cu premii electrocasnice Samsung

Ca să te înscrii în tragerea la sorți pentru premii, trebuie să-ți fi luat în ultimele luni un produs Samsung de pe unul dintre magazinele online participante – Altex.ro, MediaGalaxy.ro, eMag.ro, Flanco.ro sau Samsung.com/ro – din categoria de electrocasnice.

După ce ai testat noul tău electrocasnic Samsung și ți-ai făcut o părere despre el, lasă-i o recenzie publică pe site-ul de unde l-ai comandat, în pagina de produs.

Apoi completează formularul de pe pagina concursului cu datele necesare, plus factura fiscală, și ai intrat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 Galaxy Watch FE sau un JetBot AI+.

Dacă folosești un produs electrocasnic Samsung și daca l-ai cumpărat de la magazinele de mai sus atunci chair este păcat să nu lași o recenzie despre acesta, poți câștiga unul dintre premiile puse în joc și în același timp îi ajuți și pe alții!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL SAMSUNG