Concurs ROMPETROL 2024 – câștigă o mașină BMW hybrid 223i

câștigă o mașină BMW hybrid 223i la concursul Rompetrol 2024

Participă la concursul ROMPETROL Veg bune de la Rompetrol – Promotia de vara e aici! 2024 în perioada  01.08.2024–20.10.2024, alimentează sau cumpără în valoare de minim 150 lei din orice stație Rompetrol, înscrie codul și ai șansa de a câștiga: o mașină BMW hybrid 223i Active Tourer

Tragerea la sorti pentru premiul mare oferit in Campanie se va efectua in prezenta unui reprezentant al Agentiei Digitale si al unui notar public, prin intermediul unui program electronic de extrageri aleatorii, in maximum 20 zile lucratoare de la incheierea Perioadei Campaniei.

La tragerea la sorti pentru premiul cel mare oferit in Campanie participa toate inscrierile valide din perioada 01 august 2024, ora 00:00:00-20 octombrie 2024, ora 23:59:59.

câștigă o mașină BMW hybrid 223i la concursul Rompetrol 2024

Pentru premiul mare constand in autoturism BMW hybrid se va extrage cate 1  potential castigator si 5 (cinci) rezerve. c) Un participant la campanie, identificat printr-un numar de telefon unic, poate castiga un singur premiu mare pe toata durata campaniei.

Numele castigatorului si premiul castigat vor fi afisate pe website pe masura ce acesta va fi confirmat si validat final.

Mecanismul tombolei Rompetrol 2024

• Alimentează sau cumpără de minim 150 lei din stațiile Rompetrol participante la campanie

• Înscrie bonul în formularul de mai jos

• Te poți înscrie și în aplicația Rompetrol Go

Un cod promotional alocat unui bon fiscal/ nefiscal, dupa caz, permite inscrierea in Campanie o singura data indiferent de modalitatea prin care acesta este inscris.

Fiecare cod promotional inscris de un participant ii poate garanta acestuia o sansa la Premiile Campaniei. Pentru membrii programului de loialitate, fiecare cod promotional inregistrat le va oferi in mod automat o sansa dubla pentru premiul cel mare.

Îmi place că cei de la Rompetrol nu s-au încurcat cu premii mărunte. Au ales să dea un singur premiu constând într-o mașină BMW hybrid!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ROMPETROL