concurs rbc gas 2024 câștigă o vacanță în tenerife

Participă la concursul Alimentezi la RBC și aterizezi în Tenerife care se desfășoară până pe data de 11 septembrie 2024 și poți câștiga unul dintre următoarele premii:

1) Premii săptămânale
30 x Bonuri Valorice pentru Carburant: 1 premiu contine 6(sase) Bonuri Valorice pentru Carburant in valoare de 50(cincizeci) lei/bon.

2) Marele Premiu
1 x Voucher Vacanta in Tenerife: Voucherul este nominal si include bilete de avion dus-intors Bucuresti Tenerife Bucuresti; transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu mic dejun inclus la un hotel de minim 4 stele pentru 2 persoane.

Voucherul va avea valabilitatea pana la data de 18.09.2025; daca valoarea serviciilor achizitionate depaseste valoarea voucherului, posesorul voucherului va achita diferenta aferenta la agentia de turism Mapamond.

concurs rbc gas 2024 câștigă o vacanță în tenerife

În momentul achizitionarii pachetului/pachetelor de servicii turistice, posesorul voucherului va prezenta reprezentantului agentiei de turism voucherul in format fizic si act de identitate (BI sau CI).

Anuntarea castigatorilor finali ai concursului Alimentezi la RBC și aterizezi în Tenerife 2024 se va realiza prin publicarea acestora pe pagina online www.rbcgas.ro/promotii intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii, in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data validarii ultimului castigator.

Alimentează sau cumpără in valoare de minimum 120 de lei pe bon.

Prezintă cardul de client. Chiar daca nu ai unul, nu iti face griji, iti facem card pe loc, in stație!

Înscrie bonul completând formularul de mai jos.