Concurs Radio ZU câștigă voucher cadou de 400 lei la tombola Morning ZU

câștigă voucher 400 lei concurs radio zu

Participă în perioada 26.08 – 30.08.2024 la concursul Câștigă cu Lidl la Radio ZU și poți câștiga un voucher LIDL de 400 lei!

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita Organizatorului in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data la care a fost anuntat ca este castigator, la adresa de e-mail: radiozu@radiozu.ro, o copie a cartii de identitate.

Castigatorul concursului Radio ZU este sunat intr-un termen de 5 zile de la data trasmiterii datelor sale de identificare, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii. In principiu, premiul se va trimite prin servicii de curierat la adresa indicata de catre castigator, in termen de maxim 10 de zile lucratoare de la data trasmiterii informatiilor de mai sus.

câștigă voucher 400 lei concurs radio zu

Ce trebuie să faci ca să participi la concursul cu premii Morning ZU

Ascultă Morning ZU în perioada 26-30 August 2024, prinde semnalul de concurs „LIDL” și trimite prin SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Orange, Vodafone, Telekom și Digi) sau pe WhatsApp la 0747 22 1815 mesaj cu răspunsul la provocarea lansată de Popescu & Cuza.

Doi ascultători vor intra în direct și primul care ghicește cuvântul ales de prezentatori va câștiga un voucher cadou de 400 lei pentru cumpărături în magazinele LIDL.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL RADIO ZU