câștigători concurs nestle cereale minioni 2025

Participă la concursul Nestlé Minions din perioada 26.08.202-26.08.2025 și poți câștiga dacă ai noroc cu ajutorul momentelor câștigătoare predefinite aleatoriu unul dintre următoarele premii puse în joc:

• 300 x Lampa de veghe sub forma de Minion

• 175 x Penar Minions

• 144 x Rucsac Minions

Lampa de veghe emite o lumină blândă și reconfortantă, ideală pentru camera copilului în timpul nopții.

Acest penar Minions conține 28 de piese, organizate în compartimente separate pentru acces facil și o organizare eficientă. Piesele includ: gumă de șters, creion grafit, pix albastru, ascuțitoare, 10 creioane colorate din lemn și 14 markere colorate.

câștigători concurs nestle cereale minioni 2025

Rucsac cu Minioni 260x110x340 mm  cu tematica minioni, excelent pentru transportarea de rechizitelor școlare.

Organizatorul va publica pe site-ul www.nestle-cereals.com/xbox numele și prenumele câștigătorilor, precum și premiile câștigate de aceștia.

Un participant unic poate câștiga maximum un premiu pe toată perioada de desfășurare a concursului Nestlé Minions indiferent de numărul documentelor fiscale înregistrate.

Livrarea premiului către câștigător se va face în maximum 45 de zile lucrătoare de la data prevalidării premiului.

Mecanismul concursului Nestlé Minions 2025

Cumpără un produs participant la campanie, cu sau fără ambalaj promoțional, înscrie-te în promoție și află dacă ai câștigat unul dintre premiile Minions.

Un participant se poate înscrie cu un singur număr de telefon și o singură adresă de email, pe întreaga perioadă a concursului, indiferent de cine este titularul acestora.

Un concurs fain de la Nestle Cereale, cu premii utile pentru anul școlar care va începe în curând. Deci.. DA merită să participi la această tombolă cu premii!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESTLE CEREALE