concurs lidl 2024 câștigă o mașină mini cooper

Participă la concursul LIDL “Sarbatorim 4 ani de Lidl Plus” care se desfășoară în perioada 02.09 – 29.09.2024 și dacă norocul e de partea ta atunci poți câștiga unul dintre următoarele premii fabuloase:

⋅ 1 x mașină MINI COOPER
⋅ 5 x Vacanță la DISNEYLAND PARIS pentru tine și familia ta
⋅ 1000 x Cupoane 200 LEI prin Lidl Plus

Tragerea la sorti a câștigătorilor concursului “Sarbatorim 4 ani de Lidl Plus” se va efectua pana cel tarziu la data de 10.10.2024

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul www.lidl.ro/lidlplus/concurs-lidl-plus , pana cel târziu la data de 30.11.2024.

concurs lidl 2024 câștigă o mașină mini cooper

Premiul constand in autoturism MINI Cooper se va acorda castigatorului, cel tarziu la data de 30.06.2025

Premiile constand in Vacanta la Disneyland Paris vor fi acordate castigatorilor, sub forma de voucher, in termen de maximum 90 zile lucratoare de la data finalizarii procesului de validare.

Premiile constand in Voucher Lidl plus in valoare de 200 lei se vor aloca in aplicația Lidl plus a castigatorilor in in termen de maximum 90 zile lucratoare de la data finalizarii procesului de validare.

Premiul Vacanță la DISNEYLAND PARIS

– Transport cu avionul pana la destinatie, bagaj de cala inclus;
– Taxe de aeroport;
– Transfer privat aeroport hotel aeroport;
– Cazare 3 nopti în hotel 3-4*
– Intrare la parcul de distractii Disneyland Paris

Cupon de cumparaturi in valoare de 200 lei prin aplicatia Lidl Plus este oferit in format digital, in aplicatia Lidl Plus. Valoarea individuala a fiecarui premiu este de 200 de lei sub forma a doua cupoane de cate 100 lei fiecare.

Cum participă la concursul LIDL “Sarbatorim 4 ani de Lidl Plus”

Cumpără de minimum 100 de lei, pe același bon fiscal, în orice magazin Lidl din România, scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat, iar la finalul tranzacției confirmă înscrierea în concurs și poți câștiga!

Tot ceea ce trebuie să faci după ce ai primit invitația, este să apeși butonul „Trimite participare” pentru a confirma procesul de înscriere.

Poți trimite mai multe participări simultan, doar pe perioada de valabilitate a concursului.

Avem parte de un nou concurs LIDL care ne face să avem fantezii din cauza premiilor fabuloase puse în joc. Să aveți mult succes!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LIDL