Concurs EU SUNT FORZA ZU 2024 – câștigă minim 100 de euro per concurs

câștigători concurs radio eu sunt forza zu 2024

Participă la concursul RADIO ZU din perioada 01.08.2024 – 30.08.2024 dacă îți sună telefonul, răspunde-le tuturor cu „EU SUNT FORZA ZU”!

Zilnic ai șanse să câștigi bani de la ZU, important este să fii pe fază.

Ca să te înscrii la concursul RADIO ZU trebuie doar să trimiți un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „EU SUNT FORZA ZU”.

Este suficientă o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. Poți să câștigi sute de euro, de dimineață până seara, cât ai zice „EU SUNT FORZA ZU”!

câștigători concurs radio eu sunt forza zu 2024

Valoarea bruta a premiilor oferită la acest concurs RADIO ZU este de cel puțin 100 de euro per concurs, cu aplicarea mecanismului descris în regulament.

Valoarea totala bruta a premiilor oferite in campania “EU SUNT FORZA ZU“ este de 8800 Euro.

Castigatorul va primi premiul in lei, la cursul de schimb euro/leu afisat de BNR la data platii.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs.

Pentru a intra in posesia premiului câștigătorul concursului trebuie sa trimita  o copie a actului de identitate in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data la care a fost anuntat ca este castigator, la adresa de e-mail: radiozu@radiozu.ro.

În cazul in care in termen de maxim 3 luni de la data castigarii premiului, castigatorul nu transmite datele necesare pentru inmanarea premiului, acesta pierde dreptul de a revendica premiul!

Să aveți noroc și chiar dacă nu sunteți Forta ZU..zu