concurs emag pixel 9 câștigă 200 lei

Participă la concursul eMAG „Concurs Lansare Pixel” în perioada 14 august 2024 – 22 august 2024 și poți câștiga unul din cardurile cu milioane de idei în valoare de 200 lei.

Cardul cu milioane de idei de la eMAG este valabil 3 luni incepand cu a treia zi de cand sunt anunțați câștigătorii, are valoarea de 200 RON si poate fi utilizat o singura data pentru achizitia de produse vandute si comercializate doar de eMAG.

In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea cardului cu milioane de idei de la eMAG, persoana trebuie sa achite diferenta de bani. Daca valoarea comenzii e mai mica, eMAG nu restituie diferenta.

concurs emag pixel 9 câștigă 200 lei

Participantii care au fost validati castigatori vor fi etichetati in postarea de concurs de pe ambele canale de Social Media (Facebook, Instagram) in termen de 15 zile lucratoare de la data la care a avut loc tragerea la sorti.

Lista finala a a castigatorilor a tombolei „Concurs Lansare Pixel” se va afisa in termen de 15 zile lucratoare de la validarea ultimului castigator pe site-ul  www.emag.ro/help/

Premiile vor fi transmise electronic, pe adresa de email comunicata de catre castigator in
timpul apelului telefonic, in termen de maximum 10 (zece) zile lucratoarea de la data la care acestia au fost validat.

Tot ce trebuie să faci e să pui un screenshot în comentarii cu precomanda dată de tine la Google Pixel 9 Pro XL, de pe eMAG, și gata! Te înscrii automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 vouchere de 200 lei.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL EMAG