câștigă telefoane iphone 15 sau 500 lei vouchere concurs carrefour

Hai în noile hipermarketuri Carrefour din Constanța și poți câștiga până pe 11 august 2024 unul dintre următoarele premii:

• 200 Vouchere x 500 lei fiecare. Vouchere valorice în aplicația Carrefour în valoare de 500 lei + voucher Bringo pentru livrare gratuită în valoare de 59.97 LEI

• 10x Iphone 15 128GB 6GB BK APPLE

• 10x TV Samsung Led F 75CU7172

Perioada de valabilitate a voucherului, este de la data înmânării premiului pana la data de 31.12.2025. Aceste vouchere se vor acorda sub forma unui cod, care poate fi utilizat de câștigător pentru comenzi în valoare minim de 100 de lei la comenzi din Carrefour Brătianu şi/sau Carrefour City Park din Constanța prin aplicația Bringo.

câștigă telefoane iphone 15 sau 500 lei vouchere concurs carrefour

Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea acestora în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data validării ultimului câștigător.

Premiile constând în vouchere vor fi disponibile în secțiunea..Contul meu – Voucherele mele” din aplicația Carrefour nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării tuturor câștigătorilor.

Premiile constând în televizoare și telefoane se vor transmite câștigătorilor, prin curier, la adresele de livrare comunicate de către aceștia, ulterior încheierii procesului de validare, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării tuturor câștigătorilor.

Pentru a putea participa la concursul Carrefour participanții trebuie să aibă cel puţin o achiziție de minim 100 de lei în Perioada Campaniei din magazinele participante Carrefour Constanța Brătianu şi/sau City Park și să înscrie codul de pe bonul fiscal pe website-ul campaniei.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CARREFOUR