câștigă un iphone 15 concurs brd 2024 cashback

Dacă ești client BRD participă la concursul “Plătești si te răsplătești cu CASHBACK din YOU BRD” până pe data de 30 septembrie 2024 și poți câștiga unul din cele 10 iPhone 15 Pro max puse în joc de către organizator.

Premiile se vor acorda primilor 10 clienți BRD care au încasat cele mai mari valori ale cashback-ului in RON in perioada Campaniei cumulat cu toate cardurile deținute. In cazul in care nu se pot departaja primii 10 clienți existând printre aceștia clienți cu cashback de aceeași valoare, se va lua in calcul si valoarea cashback-ului încasat in luna anterioara Campaniei promoționale.

câștigă un iphone 15 concurs brd 2024 cashback

Participanții declarați câștigători ai premiilor constând in un telefon mobil iPhone 15 Pro max
vor intra in posesia premiului, dupa completarea unei declaratii de acceptarea a premiului

Mecanismul tombolei cu premii BRD

Participantul trebuie sa efectueze tranzacții la comercianți parteneri din cadrul programului de loialitate CASHBACK din aplicația de mobile banking YOU BRD utilizând cardul/cardurile BRD si sa obtina cashback (bani inapoi in cont) care se va afișa in modului CASHBACK din YOU BRD (ca sume de incasat) pe perioada Campaniei.

Cardurile cu care au fost efectuate aceste tranzacții nu trebuie sa fie închise la data desemnării câștigătorilor.

Observ că în încercarea de ași face clienții sa utilizeze în principalul cardurile ca mijloc de plată și mai puțin numerarul băncile în ultimul timp recurg la momeala financiarp numită CashBack. CASHBACK este un program care ajută să câștigi bani direct în cont sau să primești reduceri (vouchere/cupoane) pentru fiecare tranzacție pe care o efectuezi cu cardul.

PARTICIPĂ LA TOMBOLA BRD