câștigători concurs biskrem 25 de ani

Participă la concursul „Sărbătorește 25 de ani de experiențe memorabile cu Biskrem”, organizat perioada 5.08  – 14.10.2024  organizat pe pagina de Facebook Biskrem România și poți câștiga unul din următoarele premii:

• 25 de premii în bani – de 1000 lei fiecare, pentru a sărbători ziua ta de naștere așa cum vrei tu!

• 25 de premii săptămânale – Biskrem Anniversary Packs, în valoare de 200 lei fiecare (produse Biskrem si accesorii de petrecere)

Toate tragerile la sorți ale câștigătorilor concursului Biskrem 25 de ani se vor desfășura în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii campaniei.

câștigători concurs biskrem 25 de ani

Premiile mici vor fi expediate câștigătorilor la adresa indicată de către aceștia în cadrul procesului de validare o singură dată, prin curier ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării oficiale a câștigătorilor tombolei cu premii, pe pagina de FB www.facebook.com/Biskrem.Romania.

Premiile mari din concurs, acordate direct în bani vor fi virate câștigatorilor validați final în concurs, în baza detaliilor bancare furnizate de catre aceștia în cadrul procesului de validare a premiului.. Viramentul premiilor în bani din concurs se va efectua doar în LEI, și nu într-o altă valuta

Te invităm să participi la concursul aniversar Biskrem 25 de ani.

Trebuie să urmezi doar 3 pași simpli:
Fă o poză cu tine și cu un pachet de biscuiți Biskrem.
Urcă poza la postarea de concurs de pe Facebook.
Intră în tragerea la sorți de la finalul concursului.
Ai șansa să câștigi unul din cele 50 de premii Biskrem din concurs:

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BISKREM