câștigători concurs arena bucătarilor 2024

S-a dat startul înscrierilor în prestigioasa competiție culinară Arena Bucătarilor, ediția 2024! 

Completează formularul disponibil pe site și cucerește juriul cu un preparat realizat din prepeliță, chimion și anason, ingrediente care nu au voie să lipsească din rețeta ta.

Dacă te vei califica în semifinale, vei pregăti și prezenta același preparat în fața unui juriu internațional.

Pasiunea ta pentru gastronomie merită recunoscută și răsplătită cu premii în bani.

Toţi cei 8 concurenţi vor primi diplome de participare și premii speciale oferite de către partenerii Organizatorului.

câștigători concurs arena bucătarilor 2024

Concurenții clasați pe primele 3 locuri în finala  Arena Bucătarilor 2024, în funcție de punctajul obținut, vor primi din partea Organizatorului, prin virament bancar, premii în valoare de:

• 40000 lei (locul 1);

• 25000 lei (locul II);

• 15000 lei (locul III).

Premiile oferite de Organizator prin virament bancar și premiile oferite de către partenerii acestuia vor fi acordate până cel târziu la 31.12.2024.

Finala concursului Arena Bucătarilor 2024 va dura 3  ore, iar în cadrul acestei etape vor participa 8  concurenți (concurenții calificați din etapele semifinale).

Concurenții etapei finale vor pregăti pe loc un preparat pentru care vor exista ingrediente impuse de Organizator ce vor fi comunicate odată cu formularul „Ingrediente pentru rețeta mea”, trimis către concurenți după anunțarea semifinaliștilor, pana la data de 18.09.2024.

Vârsta minimă pentru participarea la concursul Arena Bucătarilor 2024 este de 18 ani împliniți. Concurenții trebuie să fie bucătari profesioniști, care reprezintă și sunt confirmați de unități gastronomice sau școli de profil.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ARENA BUCĂTARILOR