Câștigă un TRACTOR E-Kubota la concursul Patria Credit 2024

câștigă un tractor concurs patria credit 2024

Cu fiecare credit Patria contractat până pe 29 Noiembrie 2024, îți creșc șansele să câștigi un super tractor E – Kubota, prin tragere la sorți.

La concursul Patria Credit  2024  „Lucreaza terenul agricol cu Patria Credit!” orice producător agricol persoană juridică, persoană fizică autorizată, societăți agricole, producător agricol individual, asociații familiale, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale.

Creditele Patria pot avea destinații diferite: pentru achiziția unui teren, noi imobile pentru ferma ta, utilaje sau ustensile, chiar și pentru capital de lucru.

În unele situații, sunt luate în considerare și alte forme de organizare cu maxim 9 angajaţi, care au minim 12 luni de activitate / experienţă demonstrată.

câștigă un tractor concurs patria credit 2024

Poți câștiga prin tragere la sorți un super tractor E – Kubota, compact, fiabil și puternic, este potrivit pentru mai multe tipuri de sarcini, chiar mai grele sau cu remorcare.

Premiul va fi inmanat castigatorului in agentia de la care a fost contractat imprumutul, intr- un termen de maxim 30 zile lucratoare de la data contactarii castigatorului si nu poate fi preschimbat in bani.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PATRIA CREDIT