câștigă un kit pentru hidroizolarea băii la concursul sika

Participă la tombola cu premii SIKA Câștigă un kit complet pentru hidroizolarea unei băi de 20 mp până pe 30 septembrie 2024, alege soluțiile Sika pentru hidroizolarea băii, terasei sau balconului! Intră în campanie și poți câștiga un kit complet de hidroizolație.

Extragerea câștigătorului se va face in data de 03.10.2024 pe baza datelor înscrise in link-ul accesat.

După extragerea câştigătorilor conform prezentului regulament, Sika România va face public numele câştigătorului desemnat pe site-ul oficial Sika.

Participantul desemnat câştigător va intra în posesia premiului câştigat nu mai târziu de data de 31.10.2024

câștigă un kit pentru hidroizolarea băii la concursul sika

Câştigătorul premiului oferit în cadrul acestui concurs nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani si nici să solicite schimbarea caracteristicilor premiului.

Cum participi la concursul SIKA

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să întrunească cumulativ următoarele condiţii de participare:

Să detina un profil active de Facebook sau de Instagram

Să acceseze, in perioada alocata concursului, linkul mentionat in postarile de pe canalele social media Facebook respectiv Instagram si sa completeze datele cerute de concurs: in cazul participantilor persoane fizice – Nume, Prenume, Profesie (optional), Localitate, Telefon, Adresa mail iar in cazul participantilor persoane juridice Nume Companie, Domeniul de activitate (optional) Localitate, Telefon, Adresa mail.

Se considera valide datele de pe o adresa de mail unica

Dacă te afli în plin proces de renovare a băii și vrei ceva special care să te ajute în planurile tale, atunci acest concurs pe Facebook este ceea ce ai nevoie!