câștigă un ghiozdan kinder la concursul penny

Intră în concursul „Clopoțelul suna pentru noul an școlar!” organizat în magazinele PENNY în perioada 28.08 – 24.09.2024 și ai șansa norocoasă de a câștiga unul din premiile constând în 300 x Ghiozdan marca Kinder!

Desemnarea câștigătorilor acestui concurs PENNY se va face prin tragere la sorti, organizata la finalul tombolei în data de 11.10.2024.

Lista câștigătorilor si a premiilor castigate de aceștia va fi publicata in maximum 30 de zile de la data validării tuturor câștigătorilor, conform legii pe site-ul PENNY www.penny.ro

câștigă un ghiozdan kinder la concursul penny

Mecanismul tombolei cu premii Kinder din magazinele Penny

Pentru participarea si inscrierea valabila in Campanie si pentru a avea sansa de a castiga unul dintre premiile acordate de participanții trebuie sa achizitioneze unul sau mai multe produse participante la Campanie, in orice combinatie de produse, in valoare totala de minimum 15 lei pe acelasi bon fiscal

Participanți la tombola Penny trebuie sa foloseasca cardul de fidelitate PENNY la casa de marcat in momentul achizitiei Produselor participante. Achizitia oricaror Produse participante folosind cardul de fidelitate PENNY este considerata inscrierea in Campanie, conform Regulamentului Oficial.

Un Participant unic identificat prin seria cardului de fidelitate PENNY poate fi inscris in Campanie de mai multe ori.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL KINDER