Câștigă un Cort de plafon auto Nomadland la concursul emudding.ro

Concurs emudding.ro Câștigă un Cort Nomadland la

Toți clienții emudding.ro care plasează o comandă pe site  în valoare de minim 200 de lei în perioada 10 iunie – 15 septembrie 2024 au șansa de a câștiga un cort auto Nomadland în valoare de 7999 lei

La finalul perioadei concursului, pe data de 20 septembrie 2024 se va efectua o tragere la sorți din rândul tuturor celor care au îndeplinit condițiile.

Câștigătorul va fi anunțat în timpul transmisiei live pe Facebook, imediat după ce numele său este extras în mod aleatoriu.

Tragerea la sorți va fi transmisă live pe pagina  oficială a organizatorului www.facebook.com/eMudding

Concurs emudding.ro Câștigă un Cort Nomadland la

Cortul Nomadland poate fi ridicat exclusiv personal de la adresa firmei, în Târgu Secuiesc. Nu se oferă  livrare prin firme de curier

Pentru a participa la tragerea la sorți, clienții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Valoarea Minimă a Comenzii: Comanda plasată trebuie să fie în valoare de minim 200 de lei cu TVA inclus.

Plasarea Comenzii: Comanda trebuie plasată pe site-ul nostru (https://emudding.ro) în perioada menționată (nu luăm în considerare comenzile plasate telefonic sau prin e-mail).

Dacă ești pasionat / pasionată de aventuri în natură și își dorești un cort premium de plafon auto atunci participă la acest concurs și ai șansa să îl câștigi chiar dacă va trebui să te duci personală să îți iei premiul!!

PARTICIPĂ LA CONCURUS