concurs editura corint scrie un review și câștigi un city break la Budapesta

Participă la concursul Destinații literare  organizat de Editura Corint în perioada 29.07-30.10.2024 citește una din cărțile campaniei și trimite un review de 450-500 de cuvinte pe adresa concurs@edituracorint.ro până la 30 septembrie 2024 și poți câștiga un city-break de 2 persoane la Budapesta oferit de Agenția de turism Ultramarin din Timișoara la Andrea Bocelli in Concert la Budapesta 

Câștigătorul va fi decis de un juriu a cărui componență va fi anunțată de Organizator pe canalele media proprii ale organizatorului:

· https://edituracorint.ro/destinatii-literare.html
· https://edituracorint.ro/regulament-destinatii-literare
· Facebook: https://www.facebook.com/corint.editura
· Instagram: https://www.instagram.com/editura_corint/
· TikTok: https://www.tiktok.com/@edituracorint

concurs editura corint scrie un review și câștigi un city break la Budapesta

În procesul de acordare a premiilor sunt incluse recenziile trimise în perioada: 29.07-30.09.2024.

Juriul va decide câștigătorul în urma unui punctaj. Fiecare recenzie va primi un punctaj de la 1-5. 1=cel mai slab; 5= cel mai bun. Recenzia cu cele mai multe puncte adunate (stele) va fi desemnată câștigătoare.

Organizatorul va face public, până în data de 30.10.2024, numele câștigătorului excursiei de 2 persoane la Andrea Bocelli in Concert la Budapesta pe toate canalele media menționate mai sus.

ATENȚIE! Orice persoană poate participa la Concursul editurii Corint cu un număr nelimitat de recenzii, atât timp cât sunt făcute la cărțile participante și nu sunt folosite soft-uri de inteligență artificială în compunerea ei.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL DESTINAȚII LITERARE