concurs pepsi 2024 câștigă trollere de călătorie

Intră în tombola cu premii „Pepsi Summer Twist Profi”  din perioada 1 august – 31 august 2024  și poți să câștigi prin tragere la sorți dacă cumperi orice produs din gama Pepsi, Pepsi Zero, Pepsi Twist, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew din magazinele participante Profi și înscrii bonul unul dintre premiile concursului:

• 10x set trollere pentru călătorie,

• 50x aparate de înghețată

• 500 x pălării unisex Pepsi Twist.

Lista cu numele câștigătorilor si câștigurile acordate se va afișa pe website-ul pepsicosmiles.ro  în maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

concurs pepsi 2024 câștigă trollere de călătorie

Un Participant poate câștiga in cadrul concursului Pepsi, cu documente fiscale diferite, înscrise valid in Campanie maximum 3 (trei) premii, cate un (1) premiu din fiecare tip: un premiu Set Trollere pentru călătorie, un premiu Aparat de inghetata si un premiu Palarie Pepsi Twist, indiferent de numărul de înscrieri efectuate.

Premiile vor fi trimise castigatorilor validati in termen de maximum 60 zile lucratoare de la data finalizarii campaniei, prin curier.

Câștigătorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitate sau partial, unor alte persoane, anterior predarii acestor premi

Participanții trebuie sa achizitioneze orice produs din gama Pepsi, Pepsi Zero, Pepsi Twist,
Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew din Magazinele Participante Profi pentru a putea castiga
unul dintre premiile oferite prin tragere la sorti.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PEPSI